Barnstol till cykeln

cykelbarnstolJa jag behöver faktiskt en cykelbarnstol omgående även om vintern nästan står utanför dörren så går det än så länge att cykla på grund av att jag bor väldigt söderut i Sverige så vi har oftast väldigt mila vintrar här nere. Det är även så att det gäller att passa på nu medans butikerna rear ut vår/sommar produkter nu på vintern, tänka smart!

Cyckelbarnstol.nu rekommenderar OK Baby Body Guard barnsitsen som faktiskt är en av de billigare men som har fått bäst i test i Råd & Rön tidningen vilket förvånar mig då det oftast är de dyrare som får bäst i test. Problemet med denna variant är att den placeras bak på pakethållaren vilket jag inte vill utan jag skulle vilja prova en sådan sadel som placeras på ramen framför mig så jag får full koll på mitt barn.

Lekmer.se säljer just den varianten jag vill ha då jag tror den modellen fungerar bättre när man ska hålla koll på sin lilla buse och riskerar inte att klämma sig någonstans eller fastna med kläderna. Men tyvärr hittar jag inget test på dessa cykelbarnstolar 🙁

Så nu är frågan om man ska välja något som redan har testats eller prova ny mark men jag vill ju inte vara den första testaren av denna produkt, någon som har något liknande och kan berätta om det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.