Bärstol till sonen eller bärsele

bärstolJag sitter just nu och funderar på att köpa en bärstol eller möjligtvis ett bärsele men tycker det uppfattas att bärstolen är lite klumpigare att använda än ett bärsele i alla fall när jag läser runt på lite olika bloggar. Någon som har testat en bärstol?

Fördelen jag ser med en bärstol är att den även inkluderar ryggsäck att ha lite grejor i samt att det går att ställa ner stolen upprätt på marken för att sätta i eller ta upp min son. Men med ett bärsele känns det betydligt klumpigare att sätta i och ta ur barnet.

Så frågan är vad jag ska välja för typ av bärutrustning…

Bärstol.se listar rätt många fördelar men det kan ju så klart också vara ett försäljnings försök. Sofia på allt för föräldrar tipsar om Haglöfs bärstol alltförföräldrar.se som faktiskt ser väldigt bra ut och även hon verkar gilla den så jag tror jag kommer välja en bärstol faktiskt. Kanske inte just Haglöfs men något liknande borde även det fungera bra tycker jag.

Min mamma berättade att de hade det när jag var liten men hon tyckte den var jobbig att använda då den inte passade hennes korta höjd dock tror jag utvecklingen har gått fram på 30 år så jag får nog prova en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *