Pappa fyller år snart och jag måste hitta en bra present

whiskyglas i presentNu fyller pappa snart 63 nu på söndag och jag måste försöka hitta en klockren present till honom men det är alltid så himla svårt att hitta presenter till äldre personer för de har ju allt redan och om de inte har det så köper de det.

Min pappa är inte direkt den som lever i någon lyx och har väl svårt för att lyxa till det ibland då han hellre sparar till något annat som är vettigt. Så säger han i alla fall men vad skulle det vara liksom för jag ser aldrig honom köpa något.

Nä nu tycker jag han ska få unna sig något väldigt gott och lyxigt så min idé är att köpa ett par nya whiskyglas från whiskyglas för just nu använder han endast vanliga dricksglas för han är så snål mot sig själv. Sen funderar jag på att köpa en lite finare whisky för även där är han snål och dricker endast billigare whiskysorter så som Jameson eller Famous Grouse.

Jag var lite osäker på vilken whisky jag skulle köpa så jag har nu sökt omkring på nätet efter topplistor och enligt många tester så har en japansk whisky fått väldigt högt betyg. Enligt Svenska Dagbladet så är Yamazaki det bästa just nu och som tur är så finns den på systembolaget här i byn så jag kommer springa ner nu i veckan och köpa den.

Pappa kommer ju säkert vilja spara den till ett viktigt tillfälle men min plan är att öppna den direkt framför hans ögon så han verkligen tar och provar det omgående i stället för att sitta på whiskyn i flera år.

Det är kanske inte helt snällt med att öppna den till honom men vad gör man… han måste lära sig att i alla fall leva i nuet då och då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.