Kollar över biohösten

Jag sitter just nu och kollar över vilka filmer som kommer gå nu i höst och det är mest på grund av att jag vill planera in några trevliga kvällar med mina underbara väninnor.  Jag tycker vi gör alldeles för lite numera så jag kommer försöka dra i det så mycket som möjligt så det händer saker.

Det är svårt när man blir vuxen att få ihop tiden med både familjen men även sina vänner och det känns lite som att det är något man kommer få jobba hårdare ju äldre man blir. Visst är man pensionär och alla barnen har flyttat ut så har man all tid i världen men så är inte läget för de flesta av oss.

Några av de filmer jag tycker verkar vara riktigt intressant är filmen Spectre med James Bond för vem gillar inte James Bond egentligen?

En annan film som verkar vara riktigt bra är Bränd med Bradley Cooper

Jag hade själv kunnat tänka mig gå och se Star Wars men det vill nog min sambo att jag sparar den filmen med att se den med honom i stället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.