Spanar på en fårskinnsfåtölj till läsrummet

Skinnfåtöljer.se

Jag har länge spanat på att köpa en riktig fårskinnsfåtölj till läsrummet för det är något som jag har velat ha sen flera år tillbaka. Men nu är jag riktigt sugen på att förverkliga min ”dröm” för har man någon gång suttit i en fårskinnsfåtölj så förstår man hur jäkla sköna de är.

Nu har ju även vintern kommit med massor av snö ute och varför då inte köpa en grymt skön fåtölj till läsrummet. Jag känner själv nu att läsandet börjar komma igång oftare om veckorna och det är ju för att det är vinter nu för det är oftast då mitt sug kommer tillbaka.

Jag älskar att komma hem från jobbat på kvällarna och äta något gott för att sedan dra mig tillbaka och läsa lite i läsrummet med ett glas gott rödvin. Låter lite som en kliché men det är faktiskt något jag verkligen uppskattar nu under vinterhalvåret, lite mysig avkoppling inför nästa arbetsdag. Även om det kanske är fredagarna som är bäst i det här fallet men som med allt annat.

Jag har tittat lite på andra skinnfåtöljer också men känner inte att det är lika aktuellt om jag ska vara ärlig. Visst det finns andra typer av fåtöljer som är rätt trevliga men jag gillar enkelheten hos fårskinnsfåtöljerna.

De är lätta att hålla rena och de är lätta att flytta vid städning så mitt sug på någon annan typ av skinnfåtölj finns inte. Clubfåtöljerna är kanske det närmasta jag kan komma men där kan man inte riktigt luta sig bakåt så som jag vill vid läsning.

Så nu kommer det antagligen bli en fårskinnsfåtölj och det verkar som att priserna har gått ner något sen sist jag kollade för några år sedan. Kring 5000 kronor verkar inte vara helt omöjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *