Aktiv träning och är igång med mitt pulsmätande

Äntligen är jag igång med min träning, det är inte längre jobbigt att ta sig ut. Tvärtom så ser jag fram emot det, nästan varje gång och så här har jag inte känt på länge om jag ska vara ärlig.

Jag är igång med mätningen av min puls nu också och jag försöker ligga kring 170 i puls, men det tar emot ganska mycket så jag brukar fega kring 160-165. Jag tror jag inte ska köra alldeles för hårt nu i början, jag vill inte bli skadad nu när jag äntligen har kommit igång aktivt.

Jag har haft skador för på vaden bland annat och det är inte kul att ha uppehåll närmare två månader och sedan sakta bygga upp det igen. Det är också mycket större risk att man helt enkelt slutar med träningen då suget försvinner.

Jag kommer hålla denna blogg uppdaterad kring min träning då jag tror många söker motivation till träning och det ger jag gärna! Tyvärr sticker det i ögonen på många att man tränar aktivt och ärligt så bryr jag mig inte om personer sitter ned hela tiden eller tränar. Ni är lika bra människor för det!

Jag tycker dock det är jävligt skönt att springa utomhus, det känns som man kommer någonstans och det känns som att man har oändligt med energi efteråt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *