Äntligen kommit igång med träningen

lopning-hos-migJag ska vara väldigt ärlig med att säga att jag faktiskt är EXTREMT glad att jag äntligen har kommit igång med min träning. Jag har både nya träningskläder och en jävligt häftig Polar träningsklocka eller pulsklocka som det kanske heter.

Okej första två-tre veckorna var riktigt tuffa, jag mådde nästan alltid illa efter varje träningspass. Äntligen har den jobbiga biten försvunnit för illamående är det värsta jag vet när det kommer till träning. Nu tränar jag i och för sig utomhus och kan spy när som helst, värre är det inne på gymmet när det kommer där. Att besöka toaletten ett par gånger i timmen är kanske inte det roligaste.

Nu har jag i och för sig inte spytt en enda gång, men jag har varit riktigt nära nu ett par gånger. Nu är det i alla fall borta, tror jag.

Det roliga är när man berättar för andra icke tränare om att det är jävligt skönt efter träningen så blänger de alltid så konstigt på en, som om man var någon utomjording eller något. Jag kan inte fatta att det är så svårt för andra att fatta, men när de väl har själva har kommit igång med träningen så brukar de ändra sig ganska snabbt. Oftast slutar de också efter 2-3 månader.

Träningen är ju så känslig i början, det gäller att inte ha för långa uppehåll i början för då sitter man där i soffan en dag och undrar varför man ska träna egentligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *