Gungstol i stället för fårskinnsfåtölj

Jag har faktiskt beställt en gungstol!

Ja det är lite märkligt kanske, jag trodde inte att det fanns så många gungstolar ute på butikerna online. Det var egentligen en ren slump att jag såg det och jag har alltid gillar gungstolar. Jag kan vara ärlig med att säga att vi hade en gungstol när vi växte upp och i den satt min mor och jag. Framförallt när det var tid att läsa saga på kvällarna. Det sjuka är att jag minns det än idag och tydligen måste det varit en väldigt viktig detalj i min barndom.

Från början var jag helt inne på att köpa en fårskinnsfåtölj, men när jag såg att det finns riktigt fina gungstolar så var valet enkelt. Eller så var det kanske inte riktigt, men efter lite funderingar så kom jag nog fram till att den gungstol nog är roligare att ha hemma. För hur vanligt är det egentligen?

Jag kan inte minnas hur länge sen det var jag såg en gungstol hemma hos någon. Det tråkiga är ju att det faktiskt är en grymt bra sittmöbel och jag ser verkligen fram emot att få hem den nu innan jul. Förhoppningsvis skickas den nu i veckan så den hinner kommer fram i början av nästa vecka.

Jag hittade min på Trendrum och priset var inte så farligt, modellen jag köpte heter Nordic Verona som kostade 3995:-. För er som är intresserade av att läsa mer om gungstolar kan gå in på gungstolar.nu. Där finns en hel del information kring alla positiva effekter som gungstolar ger.

Ja jag blev själva ganska förvånad men det verkar som det är sant. Jag vet att morsan har pratat om det förr så jag har lite minne av att jag har hört det förr. Jag tror detta är det bästa köpet jag har gjort på länge, jag återkommer med en kortare recension sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *