Tittar på byggsidor för att bygga en redskapsbod

Jag är så trött på att vi inte har tillräckligt med förvaringsutrymme till våra saker i trädgården så jag kollar just nu runt lite på några byggsidor i jakt på en redskapsbod. Den får gärna vara relativt stor så man i alla fall kan få in lite redskap och annat som cykel och så vidare.

Tittar jag ut i trädgården så ser jag en massa saker som kommer bli förstört över vintern. Jag har sagt till sambon men han verkar inte bry sig eller något, inte riktigt likt honom om jag ska vara ärlig. Visst det är inga dyra saker men man behöver väl inte offra massa saker inför varje vinter. Sjukt slöseri på resurser som annars skulle kunna hålla flera år.

Jag vill helt enkelt bara ha en enkel redskapsbod i trä, ingen avancerat direkt. Jag har kollat på lite sidor som

skonahem.com
redskapsbodar.nu

Det finns ju lite lagar som man bör följa eller ja måste. Men jag är ganska säker på att vi ligger under en riktmärken som finns, jag kommer dock gå ut och mäta hur mycket vi redan har.

Vintern ser ju inte ut att komma i heller så frågan är om man inte ska beställa det online snarast och försöka snickra ihop det innan snön kommer. Man kan ju måla sen i vår för det är väl ingen brådska egentligen, träet är behandlat. Jag bara hoppas jag kan få med sambon på detta för är vi två så kan vi bygga ihop det väldigt snabbt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *