Gott nytt år!

Äntligen är det ett nytt år!

Det har en viss charm att starta ett nytt år, på något sätt blir det en nystart och allt gammalt lämnas bakom. Det är lite som att starta på nytt, saker som man borde ha gjort förra året går att göra detta året i stället.

Detta året har jag inga direkta nyårslöften, då jag aldrig lyckas hålla dem och när jag väl misslyckas så känns det inte bra i kroppen. Ett misslyckande är ändå ett misslyckande. Jag tror det är bättre att bara försöka göra saker annorlunda och försöka göra lite småändringar.

Träningen har jag redan kommit igång med och det känns väldigt skönt att slippa den pressen i början av året att jag måste komma igång. Jag svär på att gymmen just nu är överfulla på grund av alla dåliga nyårslöften. Löften som 90% av alla personer bryter inom första månaden. Ja det är den statistiken som gäller tyvärr, riktigt dåliga siffror faktiskt.

Men jag vill önska er alla ett gott nytt år!

Nu drar vi gång igång med 2017 och så kör vi alla stenhårt, allt från träning till nya äventyr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.